wBoxOpen mobil alkalmazás adatvédelmi irányelvek

Az N1Soft Bt. által fejlesztett wBoxOpen alkalmazás nyújtotta szolgáltatás igénybevételéhez nem szükséges személyes adatok megadása. Az alkalmazás nem gyűjt és tárol személyes adatokat.

A GPS adatküldés a beállítások menüben engedélyezhető vagy tiltható. Tiltás esetén semmilyen helyadatot nem küld és tárol az alkalmazás.

A fentiek alapján a GPS engedélyezése és működtetése a használó személy tudtával történik, önkéntes alapú. Az adatok gyűjtése és továbbítása csak futó alkalmazás mellett történik. Ha az alkalmazást leállítják, semmilyen helyadatot nem küld és tárol.

Az adatgyűjtést végző wBox2000 rendszerben tárolt GPS adatok védettek, csak a rendszert felügyelő erre feljogosított személy számára elérhetők, azokba kizárólag neki van betekintése.

Amennyiben az adatkezelésben érintett személy úgy érzi, hogy a jelen tájékoztatóban foglaltakon túlmenően további kérdése van, vagy a tájékoztató valamely része számára nem egyértelmű, magyarázatra szorul, kérjük, hogy lépjen kapcsolatba velünk az alábbi e-mail címen: kapcsolat@n1soft.hu