GPS nyomkövetés

A wBox2000 rendszer tartalmazhat egy valós idejű GPS nyomkövető modult is, amely a wBoxOpen Androidos alkalmazást futtató eszközök helyzetét képes rögzíteni, követni.

A GPS funkció használata esetén szolgáltatásként saját felhő alapú szerverünk is használható, de az adatokat az Ön saját szervere is tárolhatja, így a rendszer egyszeri megvásárlása után már havidíj és költségmentes. Szerverként akár egy irodai PC is megfelelő lehet.

Nagyon kis havi internet forgalmat generál, egész napos működés esetén is csak havi néhány megabájt! A rendelkezésre álló funkciók, elérésükhöz csak egy böngésző szükséges:

  • Valósidejű nyomkövetés, személy vagy gépjármű pillanatnyi helyzetét, sebességét mutatja.
  • Útvonal kijelzése, egy megadott időintervallumon belül megrajzolja a bejárt útvonalat. Alkalmas őrjárat ellenőrzés céljaira, a járőr a kívánt helyekről jelzést küldhet.
  • Küldött helyadat, a wBoxOpen alkalmazásban a helyadat küldése gombot használva elküldi a pillanatnyi koordinátát, tárolva ezzel egy adott pillanatban a helyzetet. A funkció igazolásul használható, hogy megjelent a dolgozó egy adott helyen (pl. őrjárat ellenőrzés).

A wBoxOpen Android alkalmazásban a fenti funkciók integrálva vannak a beléptető és munkaidő nyilvántartó funkciókkal, de csak a GPS funkció is használható. Több telephely is kezelhető az alkalmazással.

Adatvédelmi megjegyzés!

A wBoxOpen alkalmazás nem kém program, a GPS adatküldést külön engedélyezendő az alkalmazás beállításai között. Engedély esetén az adattovábbítás is csak addig folyik, amíg az alkalmazás fut, leállítása után semmilyen adatot nem küld, és nem tárol. Az adatok tárolása az adatgyűjtő oldalon személyre szabva tiltható vagy engedélyezhető.

Pillanatnyi pozició
Útvonal
Gombnyomással küldött helyadat