A wBoxPatrol őrjárat ellenőrző rendszer

 • Kinek ajánljuk

Gyakori feladat, hogy őrzés vagy ellenőrzős céljából egy nagyobb telephely, épület megadott pontjain megadott időpontokban a járőrnek vagy az ellenőrzést végző személynek meg kell jelennie. Annak kiderítése, hogy a feladat tényleg végre lett hajtva, minden helyet érintett a dolgozó a megadott időben, nem egyszerű feladat. Ezt könnyíti meg a wBoxPatrol őrjárat ellenőrző rendszer, amely a Google Play áruházból letölthető ingyenes mobil applikációval működik. A rendszer részei az alábbiak.

Az NFC ellenőrző pontok kis időjárásálló műanyag korongok, amelyek csavarral rögzíthetők a szükséges helyeken, semmilyen kábelezést nem igényelnek, áramforrást sem tartalmaznak, élettartamuk szinte korlátlan. Titkosítva tartalmaznak egy egyedi kódot, másolás, csere nem lehetséges. Ellenőrző pontként a hagyományos beléptető olvasók is szolgálhatnak.

A legtöbb mobil telefon már tartalmaz NFC olvasót, használatával nem szükséges külön eszközt beszerezni. A dolgozó a koronghoz érintve telefonját beolvassa annak kódját, amelyet időponttal ellátva tárol a wBoxPatrol alkalmazás. Amint van internet vagy WiFi csatlakozás, az adatokat továbbítja az adatgyűjtőnek. Az alkalmazás csak kiolvassa, ideiglenesen tárolja, és továbbítja az adatokat. Megjeleníti a kiolvasott pont nevét, egy óra mutatja az őrjárat kezdete óta eltelt, valamint a legutolsó pont érintése óta eltelt időt. Egy listában az eddig érintett pontok is fel vannak sorolva. A rendszer része az adatgyűjtő, amely telepíthető saját gépre, vagy lehet általunk biztosított felhő alapú szolgáltatás. A beérkezett adatokat az elvárások figyelembe vételével feldolgozza, és megjeleníti jól áttekinthető táblázatos formában, amely böngészővel bárhonnan elérhető.

Meghatározhatók útvonalak, amelyeket be kell járni, megadhatók az egyes ellenőrző pontok közötti idők, valamint az időpontok, amikor az útvonalakat teljesíteni kell. A lehetséges beállítások:

 • Kötött időzítéssel. Megadott sorrendben és megadott időkeretek között kell teljesíteni az útvonalat.
 • Kötött sorrend. Megadott sorrendben, de az egyes pontok között nincs időbeli megkötés.
 • Szabad sorrend. Tetszőleges sorrenden és idő megkötés nélkül az egyes pontok között.

A wBoxPatrol rendszer a komplex wBox2000 beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszer része is lehet:

 • Beléptető rendszer
 • Munkaidő nyilvántartó rendszer
 • Őrjárat ellenőrző rendszer wBoxPatrol applikációval
 • Valós idejű GSP nyomkövető wBoxOpen applikációva
 • Távvezérlés és home office vagy külső munkaidő nyilvántartás wBoxOpen applikációval
 • Helyi mini riasztó rendszer, beléptető kártyával vagy kóddal élesíthető
 • IOModulok: távvezérlés és hőmérséklet regisztráció

A rendszereket folyamatosan fejlesztjük, egyedi igényeket, elképzeléseket is meg tudunk valósítani. Termékeink a szükséges kiegészítőkkel együtt Webáruházunkban megvásárolhatók, egyénileg is telepíthetőek, amelyhez segítséget, tanácsadást biztosítunk.