infinity
  • Videó megfigyelő rendszer

Videó megfigyelő rendszerek

Vállaljuk korszerű IP alapú videó megfigyelő rendszerek tervezését, telepítését. Cégünk a megbízható kitűnő ár-érték aránnyal rendelkező Dahua eszközöket forgalmazza, szereli.

A nagyfelbontású vezetékes vagy WIFI IP kamerák (2-4MPixel vagy több) beépített infravörös megvilágítással rendelkeznek, éjszakai üzemmódban az automatikusan bekapcsoló világítás értékelhető képet biztosít.

A kamerák számára, ha nem megoldható a helyi a tápellátás, akkor az a számítógép hálózati kábelen keresztül is biztosítható. (Power over Ethernet – PoE), egyszerűsítve ezzel a kábelezést. Vezeték nélküli WiFi kamerák felhasználásával a telepítés még tovább egyszerűsíthető.

Videó jelrögzítő igény szerinti méretű háttértárral (500Gb-6Tb HDD), amely rögzíti a kamerák képeit. Bármely kamera képe a kívánt időpont megkeresésével visszanézhető, PEN drive-ra videóként vagy képként kimenthető. A videó jelrögzítő emellett elérést biztosít az internet felé is, számítógépről vagy mobil eszközről bármely kamera képe megtekinthető. Az elérés beállítása egyszerű, az általunk ajánlott rögzítők által biztosított felhő alapú szolgáltatás teszi lehetővé a könnyű és gyors beállítást bármely hálózatban.

Riasztó rendszerek

Insite Gold alkalmazás
Vállaljuk „hagyományos” vezetékes és rádiós átvitelt (utólagos beépítéshez, szinte alig kell kábelezni) használó riasztó rendszerek tervezését és telepítését, azok távfelügyeleti rendszerbe kötését. Az általunk használt Paradox és Optex eszközök garantálják a hosszú idejű megbízható működést.

Az Insite Gold mobil alkalmazás segítségével ki-bekapcsolhatja valamint folyamatosan követheti a rendszer állapotát, push üzenet formájában azonnal értesül a rendszer eseményeiről.

TM50 érintőképernyős kezelő Magellan rádiós központ Paradox rádiós PIR

Paradox TM50 kezelő Paradox magellan központ Paradox rádiós PIR

IP kamera rendszer
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Elfogadom