infinity
  • Beléptető rendszer
  • Munkaidő nyilvántartó rendszer

A wBox2000 beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszer

• Kinek ajánljuk

Tetszőleges méretben kiépíthető a legkisebb egy olvasós megoldástól (iroda, lakásajtó, panzió, kül- vagy beltér, sorompó) az 50-60 olvasós nagy rendszerekig. A belépő személy vagy gépjármű azonosítására proximity, közelítő kártya, vagy mobil telefon szolgálhat a wBoxOpen alkalmazás segítségével. A kártyák és kódok lejárati idővel (dátum, óra, perc) láthatóak el, panziók, szállodák számára is hasznos. A teljes rendszer web felületről böngészővel menedzselhető, akár mobil eszközről is. Letölthető ismertető

A wBox2000 munkaidő nyilvántartó rendszert kis és közepes vállalatok, gazdálkodó szervezetek munkaidő nyilvántartási és beléptetési feladatainak megoldására fejlesztettük ki (web alapú beléptető rendszer) (Referenciák...). Korszerű SQL adatbázis kezelő használatával a megjelenítés web alapú, így online elérhető több telephelyről, tetszőleges eszközről és platformról, beleértve az okos telefonokat is.

wBoxOpen alkalmazás
A rendszer együtt működhet a wBoxOpen Androidos alkalmazással, amely lehetővé teszi kártyák és olvasók nélküli rendszer kiépítését is, és akár több rendszer kezelésére is alkalmas. Kódszámokkal nyithatók átjárok, megoldhatók távvezérlési feladatok (távoli nyitás), küldhet eseményeket a munkaidő nyilvántartó rendszernek érkezéséről, távozásáról (elektronikus jelenlétiív). A koordináta ellenőrzés funkcióval megakadályozható, hogy a telephelyen kívülről is küldjön valaki munkaidő adatot.

Az alkalmazás emellet igény szerint GPS adatok továbbításra is szolgálhat, adott pontból helyadatok küldhetők az érkezés igazolásául, illetve követhető a bejárt útvonal (GPS nyomkövetés)

Mivel saját fejlesztésünkről van szó, egyedi igényeket, elképzeléseket is meg tudunk valósítani. Termékeink Webáruházunkban megvásárolhatók. A tervezésénél figyelembe vettük, hogy régebbi rendszereinkkel is kompatibilis maradjon, bővítés, upgrade könnyen lehetséges.

• Működés

Egy vagy több kis erőforrás igényű adatgyűjtő program képezi a rendszer alapját, amely különböző kommunikációs formákat és protokollokat használva (RS485, intranet hálózat vagy Internet) kommunikál a kártyaolvasókkal, és azok adatait tárolja egy közös adatbázisban. A felhasználók böngészőn keresztül csatlakoznak a rendszerhez, hajthatnak végre módosításokat, indíthatnak lekérdezéseket: különböző időtartományokban és rendezésben a belépők listájától a dolgozók havi munkaidejéig, amely külön tartalmazhatja a külső munka és a pihenő idő összesítését is. A munkarend lehet állandó, rugalmas illetve a belépés ideje alapján automatikusan meghatározott. .

• Vezérlő panel (beléptető terminál)

A rendszer része a saját fejlesztésű és gyártású Ethernet IP vagy RS485 alapú beléptető vezérlő panelünket (X8IP), amely gazdaságosan telepíthető, kevés kábelezést igényel, mivel a többnyire már kiépített számítógép hálózathoz csatlakoztatható kábellel vagy WIFI-n keresztül. Nem csak a helyi hálózatban működhet, hanem egy távoli telephelyen felszerelve az Internetneten keresztül a teljes beléptető rendszer integrált része lehet. Alapját képezheti a hálózaton működő speciális vezérlési feladatokat ellátó rendszerek fejlesztésének. Hagyományos RS485 kapcsolattal is rendelkezésre áll.

X8IP vezérlő panel magyar termék
wBox2000 beléptető és munkaidő nyilvánartó rendszer
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Elfogadom