infinity
  • Árlista

Beléptető és GPS árlista

Az árlista telepítőknek vagy műszakilag képzett megrendelők számára nyújt segítséget, aki képesek a rendszer hardver eszközeinek felszerelésére, illetve mások számára is támpontot nyújt a költségek kalkulálására. A szoftverek telepítését cégünk végezi, amely történhet valamilyen távoli asztali eléréssel is. A feltüntetett árak erre az esetre vonatkoznak, az esetleges kiszállás díját nem tartalmazzák. Telepítéséhez egy átlagos irodai PC is megfelel legalább Windows 7 op. rendszerrel, vagy lehet egy felhő alapú virtuális gép vagy web tárhely, amelynek beállítását és üzemeltetését is tudjuk vállalni.

A lista csak a legfontosabb elemeket tartalmazza, igény szerint más speciális eszközökkel is bővíthető a rendszer (mágneszárak, tartómágnesek, vandálbiztos olvasók, nagy hatóválságú olvasók, kártya helyett más kivitelű azonosítók, PoE tápellátás, WIFI kapcsolat stb). Minimális rendelési összeg nettó 5000Ft, a házhoz szállítás díja belföldre utánvéttel 10kg-ig 2500Ft + ÁFA. Termékeinkre 1 év garanciát biztosítunk.

Az árak nettó árak, 27% ÁFA nélkül értendők.

wBox2000 GPS nyomkövető AKCIÓ
A wBox2000 nyomkövető rendszer segítségével internet eléréssel rendelkező Androidos telefonját, mint nyomkövető eszközt használhatja (gépjármű vagy személykövetés). Az adatok elérését saját szerverünkön biztosítjuk. 2 hetes INGYENES kipróbálási lehetőség két eszközre. Részletek: GPS AKCIÓ
450Ft / hó
X8IP beléptető vezérlő panel (beléptető terminál)
Számítógép hálózathoz csatlakoztatható, két egymástól független jogosultságú olvasót (Wiegand vagy Magstripe) kezelni képes vezérlő. 4 programozható bemenet, 4 programozható kimenet, egy nagyáramú relé a panelon. Távvezérlési feladatokat ellátására is.
24000 Ft
X8IP vezérlő dobozban + tápegység + akku
Az X8IP beléptető vezérlő panel 210x260x68mm-es lemez dobozban + 1.5A-es tápegység és 1,2Aó akkumulátor.
31 000 Ft
EM olvasó
EM-ID (125 KHz-es) proximity kártyaolvasó, 26-bit Wiegand kimeneti formátummal. Barna vagy fehér színben rendelhető.
6800 Ft
Mifare olvasó
Magasabb biztonsági szintet biztosító Mifare (13,56 MHz-es) proximity kártyaolvasó, 26-bit Wiegand kimeneti formátummal. Barna vagy fehér színben rendelhető.
7800 Ft
EM kártya
125 KHz-es működési frekvenciájú bankkártya méretű passzív RFID kártya.
230 Ft
Kulcstartó formájú passzív RFID EM kártya
125 KHz-es működési frekvenciájú kulcstartó formájú passzív RFID EM kártya. Több féle színben.
180 Ft
Mifare kártya
Mifare 13,56 MHz-es működési frekvenciájú bankkártya méretű passzív RFID kártya.
450 Ft
Relé panel
Relé panel 2db nagy áramú relével (DC 10A), visszajelző LED-ekkel. Állíthatóan tranzisztoros relé vezérlés, vagy közvetlen csatlakozás nyitott kollektoros kimenethez.
1900 Ft
wBox2000 beléptető program 5 belépési pontig
wBox2000 adatgyűjtő program és web alkalmazás maximum 5 belépési pontig. Korlátlan kártyaszám, területek és időzónák kezelése. Esemény listák, átjárók vezérlési lehetősége a wBoxOpen Android alkalmazással. Az ár tartalmazza a távoli aszton át történő installálás díját. Nagyobb olvasó szám esetén hívjon!
20 000 Ft
wBox2000 munkaidő nyilvántartó modul 50 főig
wBox2000 adatgyűjtő programhoz munkaidő nyilvántartó modul, a wBox2000 beléptető program szükséges hozzá. Munkaidő nyilvántartás, munkaidő listák: normál munkaidő havi bontásban, túlóra, pihenő idő, késések. 3 műszakos fix, rugalmas vagy automatikus munkarendek kezelése Nagyobb dolgozói létszám esetén hívjon!
49 000 Ft
wBox2000 GPS modul 10 követett eszközig
wBox2000 adatgyűjtő programhoz GPS modul, a wBox2000 beléptető program szükséges hozzá. GPS nyomkövetés, mobil eszközről helyadatok küldése, bejárt útvonal követése, pillanatnyi pozíció. Nagyobb követendő eszközszám esetén hívjon!
39 000 Ft
wBoxOpen alkalmazás
A wBoxOpen Androidos alkalmazás, amely lehetővé teszi kártyák és olvasók nélküli rendszer kiépítését és akár több rendszer kezelésére is alkalmas. Kódszámokkal nyithatók átjárok, megoldhatók távvezérlési feladatok, küldhet eseményeket a munkaidő nyilvántartó rendszernek érkezéséről, távozásáról (elektronikus jelenlétiív). GPS adatok továbbításra is szolgálhat, nyomkövetés, adott pontból helyadatok küldése. Ingyenesen letölthető a Google Play áruházból.
0 Ft
Webtárhelyes elérés
Nem szükséges saját gépet üzemeltetnie. Hardver (beléptető vezérlő) nélküli rendszerekhez egyszerű és olcsó megoldás a teljes rendszert egy webtárhelyen elhelyezni, amihez böngészőn keresztül bárhonnan hozzáférhet. A munkaidő és GPS adatokat a wBoxOpen mobil alkalmazással lehet elküldeni a rendszernek (a koordináta ellenőrzés funkcióval megakadályozható, hogy a telephelyen kívülről is küldjön valaki munkaidő adatot). Az ár tartalmazza a rendszer telepítését és távoli beüzemelését. A bérleti díj egy évre előre fizetendő.
1000 Ft/hó
Felhő alapú virtuális gép Windows szerver op. rendszerrel
Igény szerinti teljesítményű felhő alapú virtuális gép Windows server 2012 op. rendszerrel. Nem szükséges saját gépet üzemeltetnie, a felhő alapú megoldás nagy megbízhatóságú, 1Gb/sec sebességű hozzáférést biztosít. Az ár tartalmazza a rendszer telepítését és távoli beüzemelését. A bérleti díj negyed évente előre fizetendő.
6500 Ft/hó-tól
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Elfogadom